Bericht versturen
Thuis

Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd.

Bedrijfsprofiel

XIAYI, die in 2006 wordt opgericht, was opstelling in een mooie stad Ningbo, die aan de zeehaven en de luchthaven van Ningbo gesloten is. XIAYI is een gespecialiseerde fabriek die met het veroorzaken van autovervangstukken, het ontwerpen en productie elektromechanische & machinesdelen en verwant automatisch materiaal bezig geweest is. XIAYI heeft een sterk R&D-team met hoogtepunt van creatieve geest. XIAYI ontwikkelt nieuwe producten en nieuw materiaal elk jaar en twee octrooien van gebruiksmodel en uitvindingsoctrooien toegekend.

 

De producten omvatten schokbrekerzuiger, staaf guider, basisklep, olieverbinding, zuigerstang, steun, de lentezetel, kleppen, gidspijp, dragende struik, koperstruik, gidsring, PTFE-ring en pakking, daarnaast XIAYI-ontwerp en vervaardigen automatische machine zoals het verbinden machine en groefsnijmachine.

 

Als fabrikant, dringt XIAYI bij het nastreven van betere kwaliteit aan en. Wij controleren de kwaliteit van grondstof om de consistentie van één partij te verzekeren. Wij hebben een geïntegreerd productiesysteem uitgevoerd dat op kwaliteitsnadruk gebaseerd is. Wij verwijzen naar de strenge vier aspecten (de materiële het invoeren control→ productielijn control→ QC controle van de afdelings control→ logistische afdeling) en het systeem voor kwaliteitscontrole om alle producten ervoor te zorgen is intact vóór levering.

 

Als verkoper, worden onze producten uitgevoerd naar de gehele wereld en meer dan 8 jaar nationaal verkocht. Ongeveer 30%-worden de delen uitgevoerd naar de V.S., Duitsland, Frankrijk, Canada, Brazilië, India, Maleisië enz., hebben opstellings goede verhouding met de klanten van huis en in het buitenland. Wij hebben een intelligent op de markt brengend team die nieuwe markten onderzoeken, potentiële klanten ontwikkelen, problemen goed oplossen en klanten met orden dienen. Wij zijn er stellig van overtuigd dat wij een concurrerende en vriendschappelijke samenwerker zijn en ons doel voor wederzijds voordeel en samenwerking op lange termijn is. XIAYI-de personen zullen over de hele wereld klanten van om altijd welkom heten te bezoeken en te onderhandelen.

 

China Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij vestigden in 2006 en begonnen om schokbrekerzuiger te ontwerpen en te produceren.


In 2008, begonnen wij om schijf te produceren.


In 2009, begonnen wij om automatische het verbinden machine te ontwerpen en te produceren om schokzuigers te maken.


In 2011, begonnen wij om verschillende soorten delen zoals gidsring, pakking te veroorzaken.


In 2013, wij opstellings automatische productielijn om spanningskatrol in dieselmotor te produceren.


In 2015, kan de jaarlijkse capaciteit schokzuigers 20.000.000 PCs bereiken.

 

In 2018, begonnen wij om de klant te helpen om allerlei schokvervangstukken, met inbegrip van autodelen te kopen.

 

In 2020, kreeg ons bedrijf de invoer & de uitvoervergunning en wij begonnen om more and more diverse delen in te voeren en uit te voeren zoals etc. het stempelen van delen, hydraulische motor, hydraulische klep.

 

China Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0
Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : XIAYI

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 1500000-4000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 20% - 30%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Certificaten China Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Certificaten China Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Certificaten China Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Certificaten
宁波夏亿机电科技有限公司